Top 10 must have til kolonihaven

Ja tak! Vi er endelig kommet videre i vores kolonihaveprojekt, og denne etape er byder på stikkabel- og randudgravning. Alt det her forarbejdet til at selve huset skal bygges og endelig indrettes, er jo lidt langhåret. Derfor kan jeg ikke undgå at lure alt ud som omhandler at style et nyt hjem. Og i vores tilfælde et hjem, som gerne må emme af hygge, natur og skandinavisk design.

Jeg har fundet en masse lækkert på pinterest og har du lyst, kan du se hele listen her: https://www.pinterest.dk/lea_kilde/kolonihavehuset/

Alligevel har jeg udvalgt 10 must have til kolonihaven og huset, som vi MÅ have installeret og integreret.

 1. Udendørsbad

  Udendørsbad

  Jeg har længe drømt om et udendørsbad.


  Et udendørsbad er must have nummer 1. I disse tørketider går jeg og sukker efter et iskoldt bad, der lige kan køle mig lidt ned. Bare sådan 10 sekunders kulde. Jeg er ret vild med det simple look på billeder med sten og beton som underlag og en hel enkel bruser på den sorte træfacade. Det er perfektion!

 2. Betonvask

  Betonbordplade

  Betonbordplade på badeværelse


  Yes! Nordisk minimalisme og en betonvask. Sådan vil jeg også indrette det kommende badeværelse i kolonihaven. Helt enkelt og så lade mine egne DIY produkter pryde helheden.

 3. Skydedøre

  Skydedøre i tungt træ med patina

  Skydedøre i tungt træ med patina


  I et lille hus kan vi optimere pladsbrugen ved at installere skydedøre. Derved skal vi ikke have døre der evt. åbner op i andre døre. Den her dør på billedet skaber fed stil og patina til et enkelt hjem, hvor materialedetaljerne er vigtige.

 4. Sukkulenter

  Sukkulenter

  Sukkulenter er et must have


  Ja bare farverne er skønne, og selvom de ikke dufter af noget, så er det simpelhen så hyggeligt med sukkulenter og gerne som vist på billedet – hængt op på ikke-galvaniseret armeringsjern. Hvor fedt ser det ikke lige ud!

 5. Diy plejepodukter

  DIY kropspleje i amber flasker

  DIY kropspleje i amber flasker


  Jeg elsker de her mørke flasker. Dog ønsker jeg at de skal være af glas. Måske ikke så praktisk i et hjem med børn og så på badeværelset, men for at minimere vores plastforbrug, tør jeg godt kaste mig ud i det.

 6. Pegboards

  Pegboards til opbevaring og nips

  Pegboards til opbevaring og nips


  Smart opbevaring er et absolut must i et mindre hjem. Jeg er er tosset med disse pegboards, som man kan lave selv men også købe billigt her: https://unoliving.com/zuiver-bundy-pegboard-gron

 7. Naturligt stengulv

  Naturstengulv på badeværelset

  Naturligt stengulv på badeværelset


  At få naturen indendørs er et af mine vigtige dogmer, når vi skal tænke interior i det lille hjem. Stengulv med rigtige sten er så fanrtastisk at se på og gå på. Massage mens du står og tager mad. Det er lige mig!

 8. Åbent køkken med rustik træbordplade

  Rustik bordplade

  Rustik bordplade


  Jeg drømmer hver dag om et åbent køkken, hvor jeg har overblik og ikke står og glor ind i en væg. Køkkenøen giver frihed til at have flere ting i gang på sammen tid. Det vil jeg også have.

 9. Udendørs legeområde

  Fed idé til legehjørne

  Fed idé til legehjørne


  Et udendørs legehjørne til bette a la dette er noget jeg har tænkt længe over. Udeområdet må meget gerne emme af leg og kreativ udfoldelse. Med sandkasse og tavle til at tegne på står i fin kontrast til hinanden og vil være et stort hit – både hos barn og forældre.

 10. Drivhus af gamle vinduer

  Drivhus af gamle vinduer

  Drivhus af gamle vinduer


  Åh ja! Et smukt drivhus med skønne planter og grøntsager, og et lille hjørne hvor jeg kan sidde og læse en bog eller meditere. Det kan jeg ej heller leve uden.

Kommentér indlægget