Om Naturlig mor

Hej med jer! Jeg er Lea - Naturlig Mor.

Yogalærer, friluftsamazone, opskriftsblogger, naturelsker, sundhedsprædikant & kolonihavenist. Livets store og små glæder❤

Naturligmor favner bredt ud fra et ønske om at inspirere og give viden videre til de familier, der gerne vil leve lidt mere sundt, naturligt og autentisk.

Jeg er 36 og uddannet interaktiv designer. Professionelt interesserer jeg mig meget for kommunikation mellem mennekser og interaktion mellem mennekser og specifikke produkter værende f.eks. et website, en app eller et digitalt værktøj. Jeg designer brugergrænsefladen og får det hele til æstetisk og intuitivt at gå op i en højere enhed.

Når jeg ikke designer digitalt eller analoge kreative dippedutter, bruger jeg min tid på at tage ud i naturen og opleve. Jeg føler en stærk forbindelse til naturen og elsker at være i tæt kontakt med den. Skoven, stranden, engen. At være i naturen er for mig en stor frihed. Lytte til lydene. Fornemme roen og ægtheden. Ligge på græsset og suge jordens helende effekt i mig.

Jeg lever sammen med min kæreste og vi har en lille dreng på 19 måneder. Vi bor på Frederiksberg, og er ved at bygge kolonihavehus, hvor vi rykker ud i sommerperioden fremover.

Når naturen kalder på dig, bør du ikke overhøre det. Jeg tror den kender dig bedre end du selv gør. Følg dens kalden og lad dig opsuge helt. Så tror jeg at du vil opnå helende effekt og tanke masser af energi til dig.

Naturlig Mor

Kost og ernæring 🍉🍋🥑🥝

Jeg interesserer mig virkelig meget for kost, hvad det er der gør den sund, og hvordan den også kan gøre os syge.

Krop og sind🌈🔥💆🏻🙏🏻

Jeg er meget betaget af kroppen, hjernen og dens funktion. Hvordan vores kroppe og sindsstemning påvirkes af stres og hvordan vi kan leve uden at være i kronisk strestilstand. Efter at jeg har været gravid og født, er jeg blevet endnu mere bevidst omkring sundhed, og hvordan en gravid krop og lille barn efter min opfattelse får den bedste mulige naturlige behandling. En ny verden har åbnet sig op for mig. En verden hvor jeg tør tænke selv og stille spørgsmål ved stort set alt 😆

Føl dig helt fri til at kontakte mig med hvad du end synes.