Min yoga rejse

Jeg er blevet fanget. Fanget af en filosofi. Af en måde at leve på. Jeg har fundet yoga. Yoga har fundet mig.

Jeg vil være taknemmelig for hver dag jeg har den. For hver dag jeg må få lov at være i min krop. Den er ikke blevet spurgt. Jeg har bare indtaget den. Og brugt den. Jeg skylder at være god ved den. Passe godt på den. Og lytte til den.

Min yoga rejse startede for længe siden, jeg har bare ikke været klar over det indtil jeg begyndte at dyrke yoga I Kbh Yoga på Østerbro nogle år tilbage.

Rastløshed. Forvirring. Afventende. Stress. Spørgsmål. Hvem er jeg? Hvor er jeg på vej hen? Hvad er det jeg mangler? Hvorfor kan jeg ikke slappe af?

Længe har jeg gået og ventet på at brikkerne ville falde på plads. Der måtte være en højere mening ved livet. Jeg manglede ligesom en dimension af mig og min selvopfattelse, som jeg ikke helt kunne forstå eller placere. Noget mere åndeligt. Mere kontakt til mig selv. Jeg har levet efter andres principper og sørget for andres velbefindende før min egen. Nu har jeg fundet ud af at man er sin egen lykkes smed. Der er kun dig selv, der kan kan mærke når noget går i den rigtige retning eller ej.

Yoga har givet mig svar på mine spørgsmål. For det er først efter jeg er begyndt at dyrket det, at jeg for alvor er kommet i kontakt med mig selv og mine tanker. Og giver mig kosmos i en kaotisk verden.

Det giver jo pludselig mening at jeg fandt aquameditation attraktiv. Det giver jo mening at jeg deltog i fridykkerkurset og lærte om mindfulness og lange dybe stræk. Det giver mening at jeg gik til Crossfit for at styrke min kerne og muskler. Det giver mening at jeg går op i mine kostvaner og tænker på miljøet. OG! det giver så meget mening, at jeg i en til tider stresset hverdag stopper op og tænker om det virkelig sådan jeg vil behandle mig selv mentalt og fysisk.

Det er jo helt fantastisk at yoga har været her hele tiden, gemt i mig, men først nu blusset op for alvor.

Yoga kan bestemt være en af de mest fantastiske livsfilosofier der findes, da yoga guider én til at leve et sund og positivt liv. Et redskab der kan hjælpe os til at komme tilbage til vores natur så vi bliver glade og sunde.

Jeg har virkelig manglet at turde give slip og lærer i at leve livet her og nu. Lære mig selv at kende. Manglet et redskab til at skabe ro og balance både fysisk, mentalt og sjæleligt.

Jeg ønsker at lære andre at få det godt inden I og med sig selv. Få nogle brikker til at falde på plads og dyrke sin krop på et højere plan end I fitness centre, hvor meget er overfladisk og konkurrencepræget.

Jeg ønsker at dykke helt ned i yogaens verden, blive rigtig dygtig, og lære fra mig. Jeg har en drøm om en dag at starte studio op på Malta eller en anden smuk ø, hvor der er mulighed for at kombinere fridykning, meditation, mindfulness, sund kost og selvfølgelig yoga.

Min rejse er først lige begyndt. Men jeg tror den er lys og lovende.

At rejse er at leve. Jeg må hellere se at komme igang.

 

 

 

Kommentér indlægget