Bønnesalat med jordbær

Familien er på ferie i Ebeltoft og nyder den danske sommer med danske friske jordbær. Det er næsten ikke til at undgå at køre forbi de her søde vejkantsbutikker med friskplukkede jordbær og andre lækre sunde sager. Jeg tog nogle smukke røde jordbær med os og lavede en lækker jorbær- bønnesalat af få enkelte ingredienser. For mig betyder det meget at få en stor smag ud af få ingredienser – og også gerne på minimal tid.

Du skal bruge til 4 personer

Salat
1 bakke danske økologiske jordbær
1 økologisk spidskål
1 bundt grønne asparges
1 granatæble
3 dl sorte bønner fra urtekram

2 store entrecotes bøffer

Dressing
1/2 dl olivenolie
Saften og skallen fra 1/2 citron
1 spsk Akaciehonning
2 spsk vand
Salt og peber

Små gedeost skiver
Godt brød i skiver
God gedeost i rulle
Akaciehonning

Kommentér indlægget